Fredag’s inspiration #1

fredagsinspiration

Som noget nyt her på bloggen, vil jeg om fredagen forsøge at komme med inspiration til hvad der kan være et hyggeligt weekend-bage-projekt, eller andre kreative DIY kage-bage-sager!

Som inspirations debut har jeg her samlet alle mine opskrifter på flødeboller. Jeg har vist snart lavet flødeboller 100 gange og jeg elsker virkelig at lave dem! Det er samtidig de opskrifter der er mest populære her på bloggen, det er lidt som om at flødeboller bare aldrig rigtig går af mode! 😉

Har man ikke prøvet at lave flødeboller før, vil jeg til hver en tid anbefale at man læser min guide til flødeboller igennem først:

Guide til flødeboller

Klassiske flødeboller efter opskrift af Mette Blomsterberg.

Klassiske flødeboller

Udover de helt klassiske flødeboller med hvid vanilleskum og mørk chokolade som er mine all-time favoritter, så elsker jeg virkelig også dem med hindbærskum.

Flødeboller med hindbærskum

Jeg forsøger altid at pynte mine flødeboller på en kreativ, men smuk og æstetisk måde. Her har jeg pyntet disse jordbærflødeboller med kandiserede stedmoderblomster.

http://sukkerhjerte.com/jordbaer-floedeboller/

http://sukkerhjerte.com/jordbaer-floedeboller/

Lakridsflødeboller

Kan man bare slet ikke få nok af flødeboller, kan man f.eks kombinere dem med cupcakes som jeg har gjort her! Min yndlings opskrift på cupcakes toppet med fløjelsblødt flødebolleskum og dyppet i chokolade…

Cupcakes med flødebolletop

Når man har øvet sig lidt kan man tage skridtet videre og lave fyldte flødeboller! Her har jeg lavet et center af chokoladecreme inde i selve flødebollen. Man kan lave dem emd klassisk vanillesmag, andre frugtsmage eller som jeg har gjort her, tilføjet frysetørret passionsfrugt pulver.

Flødeboller med chokoladecenter

Jeg håber I har lyst til at kaste Jer ud i det med flødeboller, det er slet ikke så svært. Husk at øvelse gør mester! Skriv endelig hvis I har spørgsmål og så må I have en rigtig god weekend! 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *