sukkerhjerte 4 år

IMG_20141026_101415

citron cupcakes: http://sukkerhjerte.com/favorit-lemon-cupcakes/ cream cheese frosting: http://sukkerhjerte.com/chokolade-oreo-cupcakes/

I dag fylder bloggen 4 år! Det er helt vildt at tænke på, specielt når jeg jeg tænker på hvor mange kager der er blevet bagt i løbet af de sidste 4 år! Det er jo bestemt ikke alle kager der er “gode nok” til at blive delt på bloggen!

Nogle af dem er for grimme, nogle er brændte, andre er for mærkelige og det hænder da også en sjælden gang i mellem at det kikser fuldstændig og jeg sidder med tanken; “Jeg skal ALDRIG bage igen!!” Det holder som regel ikke så lang tid og heldigvis for det…

Når alt kommer til alt så er det vel det passion handler om? Man lærer undervejs og man kan simpelthen ikke lade være med at dyrke sin hobby fordi man gerne vil være bedre og bedre!

Her for en uges tid siden præsenterede jeg et nyt sukkerhjerte.com, bloggen har ændret udseende og er blevet mere brugervenlig! Jeg følte at det var nødvendigt med noget fornyelse og heldigvis har I taget rigtig godt i mod det – og det er jeg super glad for!

Nu ser jeg frem til et par måneder der  selvfølgelig kommer til at stå i julegodternes tegn! Jeg ELSKER julen og jeg glæder mig så meget til at dele en masse lækre juleopskrifter med Jer.

Hvis I har nogle gode idéer til julebag og konfekt, så hører jeg rigtig gerne fra Jer!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *