Om

Velkommen til Sukkerhjerte!

Jeg hedder Louise, jeg er 33 år og jeg bor i Kolding sammen med min hund Vigga.

Jeg har blogget i snart 8 år og bloggen er efterhånden ved at være godt fyldt med alverdens kager og bagværk.

Jeg bager alt mellem himmel og jord, alt fra de nemmeste og mest simple cookies, til mere avancerede fest og konditorkager. Jeg er af den overbevisning at hvis jeg kan, så kan du også! Jeg er selvlært, jeg har hentet inspiration fra andre, fået skøre idéer, brugt hundredevis af timer på instagram og pinterest og ikke mindst, så har jeg brugt atter af tusindevis af timer i køkkenet. 

Bladrer man langt nok tilbage i biblioteket, vil man se hvor jeg startede, det er ganske underholdende den dag i dag, men jeg er stolt af hver og en opskrift jeg har udgivet.

Mit hjerte banker for kagebagning. Jeg prøver konstant på at forbedre mig og jeg prøver hele tiden på at have et bredt repertoire, sandheden er nemlig at jeg elsker at lave en hindbærsnitte, ligeså meget som jeg elsker at lave en overdådig kage. Jeg laver alle mine kager med kærlighed.

Jeg er ambassadør for Odense Marcipan og Barry Callebaut, og det er angivet i opskrifterne om de er sponsoreret, ligeledes om de indeholder affiliatelinks.

Jeg håber på at du har lyst til at følge mig og min blog. Jeg vil blive så glad hvis du har lyst til at abbonere på mit nyhedsbrev, – det kan du gøre ude i højre side, og jeg bliver også ellevild hvis du vil følge mig på instagram og facebook.

Mange kærlige hilsener

Louise