Vind en Nespresso Inissia – Vinderen er fundet

 

Denne konkurrence er sponsoreret af nespresso, – mine meninger om produktet er derimod ikke sponsoreret og er helt mine egne.

Er du vild med kaffe og har du måske oveni købet en sød tand, så er denne konkurrence måske noget for dig!

Jeg har været så heldig at få lov til at give denne lille sorte sag væk, til en af mine læsere!! Som nogle af Jer måske har læst, så deltog jeg i nespresso’s søde dessert event på Kokkedal slot for nogle uger siden. I denne forbindelse stiftede jeg for første gang kendskab til maskinen her og det store udvalgt af kapsler.

Jeg har efterfølgende forelsket mig lidt i konceptet og maskinen har nu fået fast plads i køkkenet. Det er så nemt lige at lave sig en enkel kop kaffe når trængen melder sig og så er det rart at man er sikker på at smagen er i top, i hver eneste kop!

 

Kunne du tænke dig at vinde inissia maskinen? Så er det nemlig ret nemt at deltage! Det eneste du skal gøre er at lægge en kommentar herunder, så jeg kan se hvem du er… Man må også meget gerne tilmelde sig mit nyhedsbrev, så bliver jeg så glad! Men det er ikke et krav for at deltage i konkurrencen! 🙂

Vinderen findes lørdag d.3/10-2015

Senere på dagen vil man kunne deltage på instagram også, så man kan altså opnå 2 “lodder”. Vær’ dog opmærksom på at andre regler for deltagelse gælder der.

Ved tilfældig lodtrækning er vinderen fundet og kontaktet.  Tillykke til Birgitte der deltog her på bloggen.  🙂

 

 

22 tanker om “Vind en Nespresso Inissia – Vinderen er fundet”

  1. Det kunne være så dejligt at vinde! Så kunne jeg tilbyde mine fødselsdag gæster kaffe til den lækker brownie, som jeg skal servere. Har lige kigget på din opskrift, og det er en vinder!

  2. Uhmmmm .. God kaffe er bare Alfa omega og nespresso maskinen må sååååå gerne komme hjem og bo hos mig :)jeg har længe ønsket mig den og hvor ville det være lækkert og dejlig nemt at kunne brygge en kop super lækker kaffe hver dag .. jeg har også deltaget på Instagram (@krummelum) ..

  3. Elsker også en god kop kaffe, men ejer ikke en kaffemaskine, da jeg ikke drikker nok kaffe til at lave en kande til mig selv. Så ville være perfekt med sådan en lækker maskine, der kan lav en kop af lige hvad hjertet begære. 🙂 Og så ville jeg kaste mig ud i at lave dit bidrag til eventet, for det lyder noget så lækkert.

  4. Hvis jeg vinder kaffemaskinen skulle den gå til min mand, da vores højtelskede espressomaskine er gået i stykker. Jeg vil ikke sige, at han var på grådens rand… men han er en meget stor fan af en god kop kaffe 😉

  5. Uha, det kunne være lækkert at vinde sådan en sag! Har længe drømt om en, men på SU budget rækker pengene langt fra til den slags luksus.

  6. Åh det kunne være lækkert at vinde sådan en dejlighed. Jeg elsker en go kop kaffe, men laver det altid på traditionel vis. Men alt`”nyt/ny tænkning” er velkommen her på matriklen. Tror også bondemanden ville elske en ekstra go´ kop kaffe.

  7. Sådan en lækker gave ville skabe STOR lykke her hjemme i vores hus. Sikker på der vil være kamp om kopperne. Sikke en lækker blog du har, må snarest prøve nogle af dine opskrifter 😃

  8. Av det kunne være lækkert med sådan en smuk sag, der ovenikøbet laver lækker kaffe! ☕️☀️🍰

Skriv et svar