Crunchy Banan Kage

I dag er min lillebror blevet udlært, så vi har været til grill middag hjemme ved de gamle.

Jeg har stået for kage til kaffen, så jeg lavede en crunchy banan kage. Den smager virkelig godt!!


Ingredienser:

100 gr. blødt smør, 200 gr. brun farin, 2 æg, 3 modne bananer, 150 gr. mel, ½ tsk. salt, 1 tsk. natron, 1 tsk. vaniljesukker, ½ dl. kærnemælk, 100 gr. mysli, 100 gr. hakket mørk chokolade.

Pynt: 100 gr. mørk chokolade og 2 friske bananer.

Sådan gør du:
Rør smør og farin sammen i en skål. Tilsæt et æg af gangen under omrøring. Bland de mosede bananer i. Bland mel, salt, natron og vaniljesukker i blandingen og tilsæt til sidst kærnemælk, chokolade og mysli. Bag kagen i en springform i 45 minutter ved 180 grader. Lige før servering pyntes kagen med friske bananskiver, og chokolade. Jeg valgte at smelte halvdelen af chokoladen og derefter hælde det udover kagen og bananerne og så toppede jeg med resten af chokoladen som jeg havde hakket.

Skriv et svar